Hakuna Matata

Vuokrapisteemme sijainti on kuin tehty suppailua varten. Keskellä kaupunkia oleva suojaisa ja kaunis keidas on vain hetken kävelymatkan päässä Rautatientorilta. Tuulelta, meren aalloilta ja veneväyliltä suojassa oleva lahti on Helsingin ulkorantoja helpompi paikka lähteä melomaan. Aamuinen lintujen sirkutus, keskipäivän kuumuus ja hämärtyvän Töölönlahden kauniisti valaistut kulttuurirakennukset luovat oman tunnelmansa päivän jokaiselle hetkelle. HAKUNA MATATA on pala tropiikkia keskellä Helsinkiä!

Tulethan paikalle ajoissa ennen vuoroasi. Voit istuskella aurinkotuolissa ja lukea lehtiä, soitella rannassa olevaa kitaraa tai keskustella ihanan henkilökuntamme kanssa. ”Hakuna Matata” tarkoittaa ”ei huolta” ja tämä onkin mottomme koko kesän ajan! Vuokrapisteessämme on mahdollisuus vaihtaa vaatteet ja jättää ylimääräiset tavarat koppiimme suppailun ajaksi (omalla vastuulla). Rannassa ei ole vessaa, mutta julkinen, ilmainen vessa sijaitsee puistossa kivenheiton päässä.

Töölönlahtea on puhdistettu vuodesta 2006 lähtien juoksuttamalla sinne merivettä ja vesi onkin nykyään uimakelpoista. Lahdelta pääsee suppaileman siltojen alitse myös pidemmälle retkelle; voit meloa Hakaniemen Tokoinrantaan tai jatkaa Itä-Helsingin puolelle avomerelle.

Yhteystiedot

SUP-vuokraamon uusi sijainti Töölönlahden etelä-päädyssä Finlandia-talon takana hiekkarannalla

Aukioloajat:  

Helpoiten näet aukiolomme varauskalenterista; jos lautoja on varattavissa, olemme auki. Varaamalla laudan varmistat, että olemme auki. Voit myös koittaa soittaa rannan puhelimeen 040 140 7705 ja testata vastaako siellä kukaan. Suppaus ei tarvitse hellesäätä, joten yleensä olemme auki vaikka sää ei olisikaan täydellinen.

Facebook: https://www.facebook.com/hakunamatatasup
Osoite:  Karamzininranta 4, 00100 Helsinki
Puhelin kun ranta auki: 040 140 7705 jos rannasta ei saa ketään kiinni, akuutit puhelut voi soittaa myös 0449741334 tai 0407476543 🙂
Markkinointi ja isot ryhmät: 040 773 7427 (arkisin 10-16)
E-mail: info(at)hakunamatata-sup.fi (varauksen perumiset voi hoitaa varausvahvistus meilin linkistä tai laittamalla meille meiliä)
Palaute e-mail: palaute(at)hakunamatata-sup.fi
www: http://hakunamatata-sup.fi
Hakuna Matata SUP-vuokraamo Helsinki
Hakuna Matata SUP-vuokraamo Helsinki
Loading map ...
Hakuna Matata