Kysymyksia ja vastauksia

SUP-laudan vuokraaminen
Sup kajakki kanootti soutuvene vuokraamo Helsinki Töölönlahti
Slider

Usein kysyttyjä kysymyksiä

VAATETUS: Varaudu suppailuun kuten varautuisit reippaalle kävelylenkille. Vältä liehuvia vaatteita tuulenvastuksen vähentämiseksi. Lämpimällä säällä voit suppailla vaikkapa uima-asusteissa!

SAAPUMINEN: Finlandia-talon alta löytyy maksullinen parkkipaikka autoilijoille. Julkisilla pääset myös lähelle. Kävely Rautatieasemalta vie noin 10min. Lähin bussi- ja ratikkapysäkki on Kansallismuseon vieressä.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoitathan tiedot henkilömäärän muutoksista varausta edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Näin osaamme varata oikean määrän työntekijöitä rantaan. Ilmoittamattomista peruutuksista lähetämme laskun.

SÄÄ: Epävakaisella säällä voimme varmistaa tulonne vielä saman päivän aikana. Ukkosella, rankkasateella ja kovalla tuulella emme saa lähettää ketään vesille. Tällöin ilmoitamme teille varauksen peruutuksesta. Huomioithan, että puhelinnumerosi on kirjoitettu oikein!

PUKUKOPPI: Rannassamme on mahdollisuus vaatteiden vaihtoon. Varaathan tällöin aikaa, sillä pukukopissa on kiirepäivinä ruuhkaa. 

WC: Ilmaisia kaupungin ylläpitämiä vessoja löytyy Hesperian puistosta. Myös musiikkitalolla on kaikille avoin wc.

MAKSAMINEN: kortilla, käteisellä, Smartumeilla, Virike-seteleillä. Käteinen on ruuhka-aikana nopein ja helpoin, varsinkin tasarahana. 🙂 

Sup vuokraamo
Koirasuppaus

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä niin vastaamme mahdollisimman pian

Hakuna Matata