Sup Vuokraus

hakuna matata sup rental supvuokraamo suppaus helsinki toolonlahti
Slider

Tervetuloa nauttimaan elämästä Hakunan SUP-vuokraamoon

Keitaamme sijaitsee kivenheiton päässä Rautatieasemasta, mutta on tunnelmaltaan kuin toisesta stratosfääristä. Linnut laulaa, liput liehuu ja aurinko paistaa (silloin kun paistaa). Suojaisa Töölönlahti tarjoaa täydelliset puitteet suppailuun sekä ensikertalaisille, että kokeneemmille merenkävijöille. Töölönlahti on avomerta suojaisampi tuulen, aaltojen ja venetrafiikin suhteen. Junaraiteiden ali menevän tunnelin läpi pääsee kuitenkin pidemmällekkin seikkailulle, ensikiksi Tokoinrantaan ja Hakaniemeen, josta voi jatkaa vaikka kauppatorille tai meloa Korkeasaaren ympäri. Tunnissa ehtii hyvin käydä Hakaniemen pitkällä sillalla asti.

SUP-laudan vuokraaminen – Töölönlahti, Helsinki

SUP-laudan vuokraaminen hoituu helpoiten varauskalenterimme < kautta. Meillä on 30 SUP-lautaa, valitse kuinka monta haluat ja kuinka moneksi tunniksi. Ensikertalaiselle tunti on usein sopiva aika. 

Saavu rantaan ajoissa. Meillä on rannassa pukukoppi, jossa voit vaihtaa vaatteet ja johon voit jättää turhat tavarat suppailun ajaksi (Omalla vastuulla, mutta ainakaan tähän mennessä merirosvot eivät ole vieneet kopista mitään). Arvotavaroita varten meillä on myös muutama vedenpitävä melontapussi, joita lainaamme asiakkaille. 

Maksu tapahtuu rannassa ennen suppailua. Maksun voi suorittaa käteisellä, tavallisilla maksukorteilla, Smartumeilla, Virike-seteleillä tai Ticket Mind&Body -korteilla. Käteinen sekä Smartum ja Virike -setelit ovat kaikkein nopein maksutapa, sillä helteellä kun 30 ihmistä jonottaa pankkikorttien kanssa hitaasti ja huonosti toimivan mobiili-korttilukijan temppuillessa, toivovat kaikki ottaneensa käteistä mukaan. Meillä siis ei ole rannassa sähköä, vettä tai vessaa, vaan ranta muistuttaa siltäkin osin etelän lomakohdetta.

Opastus rannassa ennen suppausta

SUP-vuokrauksen hintaan sisältyy mela sekä kelluntaliivit kaikille halukkaille. Mela on pakollinen kaikille, mutta liivit vain lapsille ja halukkaille. Keväällä vedet ovat vielä sen verran kylmiä, että liivi on hyvä olla kaikilla päällä. Välttämätön se ei kuitenkaan ole, sillä SUP-lauta kiinnitetään karkuremmillä suppaajan nilkkaan, jolloin lauta ei pääse karkuun mikäli tiput supin päältä. 

Laudalta tippuu arviolta kolme sadasta suppaajasta. Tippuminen ei ole vaarallista, mutta vaihtovaatteet kannattaa olla mukana, sillä märissä vaatteissa ei ole kiva kävellä kaupungilla. Annamme alussa rannalla hyvät noin 5 minuutin ohjeet melontatekniikasta ja sup-laudalla liikkumisesta. Suosittelemme kaikkia lähtemään aluksi rannasta polvilleen suppaillen liikkeelle, sillä näin saa aluksi hyvin tuntumaa ja voi sen jälkeen nousta ohjeidemme mukaisesti seisomaan.

Hyvien ohjeiden jälkeen on mukava lähteä suppailemaan. Tarjoamme myös ilmaiseksi halukkaille kellon lainaan, sillä vesillä katoaa huolien lisäksi myös ajantaju.

SUP-laudan vuokrauksen hinta

Hakuna Matata Sup Rentalin hinnasto:

1 tunti vesillä 20 euroa (Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 15€!)

2 tuntia vesillä 30 euroa

Lisätunnit 5 euroa per tunti

Jos tiedät suppailevasi muutaman kerran kesän aikana, kannattaa ostaa sarjakortti!

2 x 1h 30€

5 x 1h 50€

Sarjakortti on henkilökohtainen.

Rannassa tapahtuva ohjeistus ei ole pois suppaus ajasta, vaan kello lähtee käyntiin vasta vesille lähdettyä. Edellyttäen toki sitä, että olet saapunut ajoissa paikalle (vaikka 20 minuuttia ennen vesille lähtöä) ja ehtinyt hoitaa kaikki alkusäädöt pois alta hyvissä ajoin. Helteellä olemme usein täyteen buukattu, joten joudumme olemaan tarkkoja lautojen aikatauluttamisessa, eikä myöhästyneet näin ollen voi myöhästyttää seuraavia asiakkaita, vaan joutuvat suppaamaan myöhästymisen verran vähemmän.

Ohjatut SUP-tunnit 

Hakuna Matata järjestää ohjattuja SUP-tunteja ensikertalaisille, jotka haluavat ohjaajan mukaan ensimmäiselle vetten päälliselle seikkailulle. Ohjaajana toimii koulutettu SUP-ohjaaja ja personal trainer Miira-Mari.

Milloin?

6.6.2019 klo 17-18
27.6.2019 klo 17-18
4.7.2019 klo 17-18
18.7.2019 klo 17-18
1.8.2019 klo 17-18
15.8.2019 klo 17-18
29.8.2019 klo 17-18

 

Hinta: 25€/henkilö. Sisältää välineet ja henkilökohtaista ohjausta.

Varaa ihan normaalisti lautasi klo 17.00 alkavalle tunnille ja

kirjoita varaukseen nimesi perään “ohjattu tunti”

Varaa paikkasi klikkaamalla -> www.varaaheti.fi/hakunamatatasuprental

Lisää infoa Facebookistamme!

Ohjatut SUP-mindfulness hetket

Ohjaaja Eva Kiviluoma kerää rannassa ryhmän kasaan. Rannasta supataan yhdessä Töölönlahden keskelle, jossa laudat kiinnitetään narulla toisiinsa ja poijuun. Hämärtyvässä kesäillassa Eva ohjaa noin 25 minuuttia kestävän mindfulness hetken, jonka taustatunnelman luo hiljentyvän Töölönlahden rauha sekä etäisinä kuuluvat kaupungin äänet. Meditaation jälkeen jokainen saa jäädä suppailemaan kesäiseen iltaan.

Kesän Mindfulnessit pidetään:

13.6.2019 klo 18-19

11.7.2019 klo 18-19

15.8.2019 klo 18-19

  • Osallistu varaamalla varauskalenterista suppi tapahtumapäivälle klo oikealle ajalle. Merkkaa nimesi perään “(mindfulness)” Huomaathan poikkeukset kellonajoissa muutamina päivinä.
  • Hinta 25€. Aikaa vesillä yhteensä tunti, eli ohjatun mindfulnessin jälkeen myös vapaata suppailua.
  • Maksu rannassa käteisellä, korteilla, liikuntaseteleillä, virikeseteleillä tai Ticket Mind&Body -kortilla

– Facebookissa osoitteessa > https://www.facebook.com/hakunamatatasup < löytyy mindulnessille oma tapahtuma, jossa kerrotaan mahdollisista uutisista.

Koirasuppaus 

Hakuna Matata järjesti kesinä 2017 ja 2018 koirasuppaus kursseja yhteistyössä Kallio K9:n sekä eläinkouluttaja Vuokko Väyrysen kanssa. Vuonna 2019 koirat ovat edelleen tervetulleita suppaamaan, mutta isojen syhmien koirasuppaus kursseja ei tänä kesänä enää järjestetä. Vuokko Väyrynen järjestää kuitenkin edelleen yksityistunteja ja niistä saa tietoa olemalla yhteydessä Vuokkoon. Vuokon nettisivu on www.koirakouluilo.fi . Toki rohkeat voivat tulla suppaamaan koiran kanssa ilman kurssiakin. Hakuna Matatalla on myös lainattavia koirien kelluntaliivejä.

Iltalehden kirjoitus koirasuppaus tapahtumastamme

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707102200257396_u0.shtml

 

Sup vuokraamo
Koirasuppaus

YHTEYDENOTTO

Heräsikö kysymyksiä? Katso löytyykö vastaus välilehdeltä “Kysymyksiä & vastauksia” tai lähetä meille postia!

Hakuna Matata