info@hakunamatata-sup.fi Ranta 0401407705 & Päivystäjä 0401420530

Hakuna Matata

Vuokrapisteemme sijainti on kuin tehty suppailua varten. Keskellä kaupunkia oleva suojaisa ja kaunis keidas on vain hetken kävelymatkan päässä Rautatientorilta. Tuulelta, meren aalloilta ja veneväyliltä suojassa oleva lahti on Helsingin ulkorantoja helpompi paikka lähteä melomaan. Aamuinen lintujen sirkutus, keskipäivän kuumuus ja hämärtyvän Töölönlahden kauniisti valaistut kulttuurirakennukset luovat oman tunnelmansa päivän jokaiselle hetkelle. HAKUNA MATATA on pala tropiikkia keskellä Helsinkiä!

Tulethan paikalle ajoissa ennen vuoroasi. Voit istuskella aurinkotuolissa ja lukea lehtiä, soitella rannassa olevaa kitaraa tai keskustella ihanan henkilökuntamme kanssa. ”Hakuna Matata” tarkoittaa ”ei huolta” ja tämä onkin mottomme koko kesän ajan! Vuokrapisteessämme on mahdollisuus vaihtaa vaatteet ja jättää ylimääräiset tavarat koppiimme suppailun ajaksi (omalla vastuulla). Rannassa ei ole vessaa, mutta julkinen, ilmainen vessa sijaitsee puistossa kivenheiton päässä.

Töölönlahtea on puhdistettu vuodesta 2006 lähtien juoksuttamalla sinne merivettä ja vesi onkin nykyään uimakelpoista. Lahdelta pääsee suppaileman siltojen alitse myös pidemmälle retkelle; voit meloa Hakaniemen Tokoinrantaan tai jatkaa Itä-Helsingin puolelle avomerelle.

Hakuna Matata