info@hakunamatata-sup.fi Ranta 0401407705 & Päivystäjä 0401420530

Hakuna Matata SUP Rental

Vuokrapisteemme sijainti on kuin tehty suppailua varten. Keskellä kaupunkia oleva suojaisa ja kaunis keidas on vain hetken kävelymatkan päässä Rautatientorilta. Tuulelta, meren aalloilta ja veneväyliltä suojassa oleva lahti on Helsingin ulkorantoja helpompi paikka lähteä melomaan. Aamuinen lintujen sirkutus, keskipäivän kuumuus ja hämärtyvän Töölönlahden kauniisti valaistut kulttuurirakennukset luovat oman tunnelmansa päivän jokaiselle hetkelle.

Tulethan paikalle ajoissa ennen vuoroasi. Voit istuskella aurinkotuolissa ja lukea lehtiä, soitella rannassa olevaa kitaraa tai keskustella ihanan henkilökuntamme kanssa. ”Hakuna Matata” tarkoittaa ”ei huolta” ja tämä onkin mottomme koko kesän ajan! Vuokrapisteessämme on mahdollisuus vaihtaa vaatteet ja jättää omalla vastuulla ylimääräiset tavarat koppiimme suppailun ajaksi. Suppikopissa on lukollinen aarrearkku arvotavaroille ja tarjoamme myös melontakassit suppaajien käyttöön. Tarjoamme myös kellot, niin sinun ei tarvitse arvailla jäljellä olevaa aikaa. Meillä ei ole omaa vessaa, mutta ilmainen julkinen vessa sijaitsee puistossa parin minuutin kävelyn päässä. Viereisellä Kahvila Tyynellä on asiakasvessa, joten suppailua edeltäville tai seuraaville kahveille on sitäkin silmällä pitäen mukava jäädä.

Töölönlahtea on puhdistettu vuodesta 2006 lähtien juoksuttamalla sinne merivettä ja vesi onkin nykyään uimakelpoista. Lahdelta pääsee suppailemaan siltojen alitse myös pidemmälle retkelle; voit meloa Hakaniemen Tokoinrantaan tai jatkaa Itä-Helsingin puolelle avomerelle.

Hakuna Matata