info@hakunamatata-sup.fi Ranta 0401407705 & Päivystäjä 0401420530

Kysymyksia ja vastauksia

Sup kajakki kanootti soutuvene vuokraamo Helsinki Töölönlahti
New slide - copy
SUP-laudan vuokraaminen
hakuna-matata-sup-rental-helsinki-kopio

Usein kysyttyjä kysymyksiä

VAATETUS: Varaudu suppailuun kuten varautuisit reippaalle kävelylenkille. Vältä liehuvia vaatteita tuulenvastuksen vähentämiseksi. Lämpimällä säällä voit suppailla vaikkapa uima-asusteissa!

SAAPUMINEN: Finlandia-talon alta löytyy maksullinen parkkipaikka autoilijoille. Julkisilla pääset myös lähelle. Kävely Rautatieasemalta vie noin 10min. Lähin bussi- ja ratikkapysäkki on Kansallismuseon vieressä.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoitathan tiedot henkilömäärän muutoksista varausta edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Näin osaamme varata oikean määrän työntekijöitä rantaan. Ilmoittamattomista peruutuksista lähetämme laskun.

SÄÄ: Epävakaisella säällä voimme varmistaa tulonne vielä saman päivän aikana. Ukkosella, rankkasateella ja kovalla tuulella emme saa lähettää ketään vesille. Tällöin ilmoitamme teille varauksen peruutuksesta. Huomioithan, että puhelinnumerosi on kirjoitettu oikein!

PUKUKOPPI: Rannassamme on mahdollisuus vaatteiden vaihtoon ja lukollisia kaappeja.  

WC: Ilmaisia kaupungin ylläpitämiä vessoja löytyy Hesperian puistosta. Myös Oodissa ja musiikkitalolla on kaikille avoin wc.

MAKSAMINEN: Kortilla, käteisellä, Smartumeilla, Virike-seteleillä, e-Passilla ja Edenredillä. 

Sup vuokraamo
Koirasuppaus

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä niin vastaamme mahdollisimman pian

Hakuna Matata