info@hakunamatata-sup.fi Ranta 0401407705 & Päivystäjä 0401420530

Hakuna Matata

Hakuna Matata

Vuokrapisteemme sijainti on kuin tehty suppailua varten. Keskellä kaupunkia oleva suojaisa ja kaunis keidas on vain hetken kävelymatkan päässä Rautatientorilta. Tuulelta, meren aalloilta ja veneväyliltä suojassa oleva lahti on Helsingin ulkorantoja helpompi paikka lähteä melomaan. Aamuinen lintujen sirkutus, keskipäivän kuumuus ja hämärtyvän Töölönlahden kauniisti valaistut kulttuurirakennukset luovat oman tunnelmansa päivän jokaiselle hetkelle. HAKUNA MATATA on pala tropiikkia keskellä Helsinkiä!

Tulethan paikalle ajoissa ennen vuoroasi. Voit istuskella aurinkotuolissa ja lukea lehtiä, soitella rannassa olevaa kitaraa tai keskustella ihanan henkilökuntamme kanssa. ”Hakuna Matata” tarkoittaa ”ei huolta” ja tämä onkin mottomme koko kesän ajan! Vuokrapisteessämme on mahdollisuus vaihtaa vaatteet ja jättää ylimääräiset tavarat koppiimme suppailun ajaksi (omalla vastuulla). Rannassa ei ole vessaa, mutta julkinen, ilmainen vessa sijaitsee puistossa kivenheiton päässä.

Töölönlahtea on puhdistettu vuodesta 2006 lähtien juoksuttamalla sinne merivettä ja vesi onkin nykyään uimakelpoista. Lahdelta pääsee suppaileman siltojen alitse myös pidemmälle retkelle; voit meloa Hakaniemen Tokoinrantaan tai jatkaa Itä-Helsingin puolelle avomerelle.

Yhteystiedot

SUP-vuokraamo sijaitsee Töölönlahden etelä-päädyssä Finlandia-talon takana hiekkarannalla

Aukioloajat:  Olemme normaalisti auki aamu 10 – 22, mutta nämä ajat elävät sään ja kysynnän mukaan. Helpoiten näet aukiolomme varauskalenterista; jos SUP-lautoja/kajakkeja on varattavissa ja teet varauksen, olemme auki. Varaamalla laudan varmistat, että olemme auki, sillä mikäli varauksia ei tule, saatamme olla kiinni. Suppaus ja melonta ei tarvitse hellesäätä, joten yleensä olemme auki, vaikka sää ei olisikaan täydellinen.

Osoite:  Karamzininranta 4, 00100 Helsinki
Puhelin: Ranta 040 140 7705 , voit soittaa myös Marulle 040 142 0530, Pepille 045 206 0296 Jonnelle 040 747 6543 tai Nooralle 040 773 7427
E-mail: info(at)hakunamatata-sup.fi (varauksen perumiset voi hoitaa varausvahvistus meilin linkistä tai laittamalla meille meiliä)
www: http://hakunamatata-sup.fi
Hakuna Matata SUP-vuokraamo Helsinki
Hakuna Matatan SUP-lauta, kajakki ja polkuvene-vuokraamo Helsingin Töölönlahdella
Hakuna Matata