info@hakunamatata-sup.fi Ranta 0401407705 & Päivystäjä 0401420530

Mitä on suppaus?

SUP eli Stand Up Paddle boarding on laji, jossa melotaan seisten surffilautaa vähän isommalla laudalla. Laji sai alkunsa Hawaijilta ja on saavuttanut viime vuosina todella suuren suosion ympäri maailmaa. Tämä ei ole ihme, sillä suppailu on monella tapaa ainutlaatuinen laji.

Voit samaan aikaan nauttia ulkoilmasta, seistä meren pinnalla ja tutkia kaupunkia uudesta kulmasta. Harmoninen fiilis ottaa vallan ja huolet jäävät rannalle. Suppailu on rentoa puuhaa, mutta halutessasi saat siitä kuitenkin hyvän kokovartalotreenin. Voit hiljentyä ja suppailla yksin tai jakaa ilon yhdessä ystävien kanssa. Kun lisäksi iholle tarttuu kaunis rusketus, on täydellisen ulkoilumuodon ainekset kasassa. Aloitteleville suppaajille Töölönlahti on suojaisa ja turvallinen, sillä lahdella ei ole korkeaa aallokkoa eikä moottoriveneitä. Taitojen ja rohkeuden kasvaessa voit suunnata vesireittejä pitkin myös avomerelle.

Suppailua voi harrastaa bikineissä/uimahousuissa tai urheiluvaatteissa. Yleensä laudalla ollaan paljain jaloin. Supatessa ei kastuta, joten lajia voi hyvin harrastaa vähän viileämmälläkin säällä, esimerkiksi juoksutrikoisiin ja pitkähihaiseen paitaan pukeutuneena.

Laudalla melominen on helppoa ja laji sopii keskiverto-tasapainon omaaville, uimataitoisille ihmisille. Näytämme sinulle oikean tavan seistä laudalla ja meloa tehokkaasti. Suppailu vuokraamillamme laudoilla tapahtuu omalla vastuulla. Suppailun oppii kuitenkin nopeasti ja vahinkoja tuskin sattuu, kun vain noudatat ohjeitamme ja käytät tervettä maalaisjärkeä.

Varaa tästä

Hakuna Matata