info@hakunamatata-sup.fi Ranta 0401407705 & Päivystäjä 0401420530

Sup Vuokraus

hakuna matata sup rental supvuokraamo suppaus helsinki toolonlahti
hakuna-matata-sup-rental-supvuokraamo-suppaus-helsinki-toolonlahti

Tervetuloa nauttimaan elämästä Hakunan SUP-vuokraamoon

Tästä klikkaamalla pääset suoraan varauskalenterimme < 

Suojaisa Töölönlahti tarjoaa täydelliset puitteet suppailuun sekä ensikertalaisille, että kokeneemmille merenkävijöille. Töölönlahti on avomerta suojaisampi tuulen, aaltojen ja venetrafiikin suhteen. Junaraiteiden ali menevän tunnelin läpi pääsee kuitenkin pidemmällekkin seikkailulle, ensikiksi Tokoinrantaan ja Hakaniemeen, josta voi jatkaa vaikka kauppatorille tai meloa Korkeasaaren ympäri. Tunnissa ehtii hyvin käydä Hakaniemen pitkällä sillalla asti.

SUP-laudan vuokraaminen – Töölönlahti, Helsinki

SUP-laudan vuokraaminen hoituu helpoiten varauskalenterimme < kautta. Meillä on 30 SUP-lautaa, valitse kuinka monta haluat ja kuinka moneksi tunniksi. Ensikertalaiselle tunti on usein sopiva aika. 

Saavu rantaan ajoissa. Meillä on rannassa pukukoppi, jossa voit vaihtaa vaatteet ja johon voit jättää turhat tavarat suppailun ajaksi (Omalla vastuulla, mutta ainakaan tähän mennessä merirosvot eivät ole vieneet kopista mitään). Arvotavaroita varten meillä on myös melontapusseja, joita lainaamme asiakkaille. 

Maksu tapahtuu rannassa ennen suppailua. Maksun voi suorittaa käteisellä, tavallisilla maksukorteilla, Smartumeilla, Virike-seteleillä tai Edenred / Ticket Mind&Body -korteilla. 

Suppaamisen ohjeistus

Annamme rannalla ohjeet melontatekniikasta ja sup-laudalla liikkumisesta. Tämän jälkeen ohjaajamme antaa ohjeita vielä vesillä ollessa ja lähtee usein mukaan katsomaan, että kaikki menee hyvin ja antamaan tarvittaessa ohjeita. 

SUP-vuokrauksen hintaan sisältyy mela sekä kelluntaliivit kaikille halukkaille. Keväällä vedet ovat vielä sen verran kylmiä, että liivi on hyvä olla kaikilla päällä. Laudalta tippuu arviolta kolme sadasta suppaajasta. Tippuminen ei ole vaarallista, mutta vaihtovaatteet kannattaa olla mukana, sillä märissä vaatteissa ei ole kiva kävellä kaupungilla. 

SUP-laudan vuokrauksen hinta

Hakuna Matata Sup Rentalin hinnasto:

1 tunti vesillä 23 euroa (Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 18€!)

Lisätunnit 15 euroa per tunti

Jos tiedät suppailevasi muutaman kerran kesän aikana, kannattaa ostaa sarjakortti!

5 x 1h 75€

Sarjakortti on henkilökohtainen.

Rannassa tapahtuva ohjeistus ei ole pois suppaus ajasta, vaan kello lähtee käyntiin vasta vesille lähdettyä. Edellyttäen toki sitä, että olet saapunut ajoissa paikalle (vaikka 20 minuuttia ennen vesille lähtöä) ja ehtinyt hoitaa kaikki alkusäädöt pois alta hyvissä ajoin. Helteellä olemme usein täyteen buukattu, joten joudumme olemaan tarkkoja lautojen aikatauluttamisessa, eikä myöhästyneet näin ollen voi myöhästyttää seuraavia asiakkaita, vaan joutuvat suppaamaan myöhästymisen verran vähemmän.

Ohjatut SUP-tunnit 

Hakuna Matata järjestää ohjattuja SUP-tunteja ensikertalaisille, jotka haluavat ohjaajan mukaan ensimmäiselle vetten päälliselle seikkailulle. Ohjaajana toimii koulutettu SUP-ohjaaja ja personal trainer Miira-Mari.

Milloin? TULOSSA

Hinta: 25€/henkilö. Sisältää välineet ja henkilökohtaista ohjausta.

Varaa ihan normaalisti lautasi klo 17.00 alkavalle tunnille ja

kirjoita varaukseen nimesi perään “ohjattu tunti”

Varaa paikkasi klikkaamalla -> www.varaaheti.fi/hakunamatatasuprental

Lisää infoa Facebookistamme!

Ohjatut SUP-mindfulness hetket

Ohjaaja Eva Kiviluoma kerää rannassa ryhmän kasaan. Rannasta supataan yhdessä Töölönlahden keskelle, jossa laudat kiinnitetään narulla toisiinsa ja poijuun. Hämärtyvässä kesäillassa Eva ohjaa noin 25 minuuttia kestävän mindfulness hetken, jonka taustatunnelman luo hiljentyvän Töölönlahden rauha sekä etäisinä kuuluvat kaupungin äänet. Meditaation jälkeen jokainen saa jäädä suppailemaan kesäiseen iltaan.

Kesän Mindfulnessit pidetään:

TULOSSA

  • Osallistu varaamalla varauskalenterista suppi tapahtumapäivälle klo oikealle ajalle. Merkkaa nimesi perään “(mindfulness)” Huomaathan poikkeukset kellonajoissa muutamina päivinä.
  • Hinta 25€. Aikaa vesillä yhteensä tunti, eli ohjatun mindfulnessin jälkeen myös vapaata suppailua.
  • Maksu rannassa käteisellä, korteilla, liikuntaseteleillä, virikeseteleillä tai Ticket Mind&Body -kortilla

– Facebookissa osoitteessa > https://www.facebook.com/hakunamatatasup < löytyy mindulnessille oma tapahtuma, jossa kerrotaan mahdollisista uutisista.

Sup-laudan vuokraus Helsinki
Koirasuppaus

YHTEYDENOTTO

Heräsikö kysymyksiä? Katso löytyykö vastaus välilehdeltä “Kysymyksiä & vastauksia” tai lähetä meille postia!

Hakuna Matata